Son Haberler

Twitter’da Toplu Tweet Silme ve DM Silme

03.09.2014
Twitter’da toplu dm silmek mi istiyorsunuz. Attığınız tweetler çok görünüyor veya toplu tweet silme yardımıyla geçmişteki tweetlerinizden kurtulmak mı istiyorsunuz. Sizin için birkaç önerimiz var:
twitter toplu tweet silme Twitter’da Toplu Tweet Silme ve DM Silme uygulama twitter dm silme Twitter toplu tweet silme toplu dm silme toplu direkt mesaj silme dm nedir
İsterseniz belirli bir tarihten önceki tweetlerinizi, belirli bir tarihten sonraki tweeterinizi ya da belirli tarihler arasındaki tweetlerinizi silebilirsiniz. Tweetlerinizi dilerseniz tek tek silersiniz yahut toplu halde seçerek tek tıklama ile seçebilirsiniz. Kullanacağımız sitenin adı TweetEraser. Veya tweetdelete.net‘i de kullanabilirsiniz.
Şimdi önce bu işlem için siteye gidiyoruz. Sol yanda “Sign in with Twitter” Butonu aracılığıyla twitter hesabımıza giriş yapıyoruz. Ardından uygulamaya izin vererek siteye dahil oluyoruz. Girdikten sonra üst kısımda aşağıdaki gibi bir kısım karşımıza çıkacaktır.
twitter toplu tweet silme Twitter’da Toplu Tweet Silme ve DM Silme uygulama twitter dm silme Twitter toplu tweet silme toplu dm silme toplu direkt mesaj silme dm nedir
Burada sizlere hangi seçeneklerin ne işe yaradığını anlatmaya çalıştım. İşlemleri uyguladıktan sonra ulaşmak istediğiniz tarihler arasındaki tweetler ya da dm’ler hemen altında listelenecektir. Tarih seçerken takvim üzerinde kesin bir tarih bildirmeniz gerekiyor. Yani yukarıda görüldüğü gibi tarihler kutucukta belirmesi gerekir. Listenin sol en üstünde bir artı (+) işareti göreceksiniz. Tıkladığınızda hepsini seçersiniz. Eğer hiçbir tweet ya da dm seçmez iseniz silme butonu aktif olmayacaktır. Seçtiğinizde üst kısımda silmeniz için bir buton çıkar. Tıkladığınızda işleminiz tamamlanmış olacaktır. Site zaten Türkçe’dir.
Ayrıca bu adresten toplu halde DM de gönderebilirsiniz. Çıkış yapmayı ve hesabınızdan uygulama ayarlarındaki erişim iznini kaldırmayı unutmayın.
Eğer hesabınız kendi kendine tweet atıyor, veya dm gönderiyorsa buradan nasıl kurtulacağınızı öğrenebilirsiniz.  —  Eğer toplu Direkt Mesaj(DM) göndermek isterseniz de bu konuya göz atın.
TwitWipe: twitwipe.com
TweetEraser: www.tweeteraser.com
Delete Twitlan: delete.twitlan.com

1 yorum:

  1. Twitter’Da Toplu Tweet Silme Ve Dm Silme - Smarteknoloji >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Twitter’Da Toplu Tweet Silme Ve Dm Silme - Smarteknoloji >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Twitter’Da Toplu Tweet Silme Ve Dm Silme - Smarteknoloji >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.