Son Haberler

Windows Phone 8.1, Android Gibi Olacak!

Microsoft'un etkinliğinden haberler gelmeye devam ediyor. Windows 8.1'e gelecek güncellemeyi duyuran Microsoft şimdi de Windows Phone 8.1'in donanım desteğini anlatıyor.

Yazılım devi Microsoft düzenlediği etkinlikte Windows 8.1 ve Windows Phone 8.1 hakkında detaylı bilgiler vermeye devam ediyor. Windows Phone'a gelecek güncelleme ile Android'in sunduğu gibi çok çeşitli donanım desteğini sunacağını açıkladı.

Snapdragon 200, 400, 600 gibi Qualcomm cihpsetlerine desteğini arttıran Windows Phone 8.1, 4 GB RAM'i de destekleyecek. Sanal tuşlara da yer verecek olan Windows Phone 8.1 TD-LTE, S-CDMA gibi neredeyse tüm bağlantı türlerini destekleyecek. Windows Phone 8.1 çift sim kart desteğine de sahip olacak.
Geriye Dönük Uyumlu Olacak
Windows Phone 7'den Windows Phone 8'e geçişte yükseltme seçeneği sunmayan Microsoft'un Windows Phone 8'den 8.1'e geçişte de aynı şeyi yapmasından korkuluyordu. Resmi açıklama yapan Microsoft, Windows Phone 8.1'in Windows Phone 8 ile uyumlu olacağını, bu sayede üreticilerin cihazlarına güncelleme verebileceklerini duyurdu.
LG ve Lenovo Windows Phone Üretecek!
Toplantının en dikkat çeken bölümlerinden biri de Microsoft'un yeni Windows Phone üreticilerini açıkladığı bölüm oldu. Eski üreticiler Nokia, Samsung ve HTC'nin yanında LG, Lenovo ve Gionee gibi yeni markalarında bulunması dikkat çekti. Önceki aylarda Windows Phone üreteceği söylenen Sony'nin ismi ise listede bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.