Son Haberler

Ayın En İyi iOS Oyunları (Ağustos 2014)

Merhaba sevgili SmarTeknoloji takipçileri. Yaz aylarının sonuna yaklaştığımız bu dönemde tatillerimizin de son günlerini geçirmekteyiz. Halen oyunlara ayırabilecek boş vaktiniz varken tatilinizin son günlerini keyifli bir şekilde geçirebilmeniz adına yine birçok eğlenceli oyun seçeneğiyle karşınızdayız. Bu ay da her ay olduğu gibi listemizde iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz farklı türden en iyi iOS oyunlarına yer verdik. Listemizdeki oyunlar şunlar:
Dilerseniz oyunlarımıza kısaca göz atalım
Star Wars: Commander
Eğer Star Wars filmlerinin ve Star Wars evreninin hayranıysanız Star Wars: Commander hoşunuza gidebilecek bir iOS oyunu olacaktır.
Star Wars: Commander'da uzak gezegenlere yolşculuk yaparak İmparatorluk ve Asiler arasındaki savaşa tanık oluyoruz. Bize istersek adalet ve özgürlük için savaşan Asiler'i, istersek galaksiyi hakimiyet altına almaya çalışan İmparatorluk tarafını seçme imkanı veren oyun oldukça kaliteli bir strateji oyunu.
Star Wars filmlerinden tanıdığımız birçok ünlü kahramanın yer aldığı Star Wars: Commander'da kendi üssümüzü kuruyoruz, kaynak toplamaya başlıyoruz, karagahımızın savunmalarını güçlendirerek kendi saldırı birimlerimizi üretiyoruz ve düşman üssüne saldırıyoruz. Farklı gezegenleri ziyaret edeceğimiz Star Wars: Commander güzel grafikleriyle göz dolduruyor.
Star Wars: Commander'ı ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz:
Star Wars: Commander
Star Wars: CommanderiPhone ve iPad için Star Wars Strateji Oyunu
Assassin's Creed Memories
Assassin's Creed Memories eğer Assassin's Creed dünyasında geçen farklı bir maceraya atılmak isterseniz deneyebileceğiniz bir iOS oyunudur. 
Assassin's Creed Memories temel olarak RPG ve kart oyunu karışımı bir oyun. Oyunda diğer Assassin's Creed oyunlarından farklı olarak tek bir çağa odaklanılmıyor; Assassin's Creed Memories'te Haçlı Seferleri'nden korsanlığın altın çağına kadar uzanan geniş bir zaman diliminde hedeflerimizin peşinden koşuyoruz. Kahramanımızı toplayacağımız çeşitli silah ve zırh kartlarıyla güçlendirebilmekteyiz.
İnternet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz Assassin's Creed Memories loncalara katılmanıza ve 20'ye 20 karşılaşmalar yapmanıza imkan tanıyor. Oyunda daha önceki Assassin's Creed oyunlarında yer verilmeyen Feodal Japonya ve Moğol İmparatorluğu dönemlerine de konuk oluyoruz.
Assassin's Creed Memories'i ücretsiz olarak indirmek için:
Assassin`s Creed Memories
Assassin`s Creed MemoriesiPhone ve iPad için Kart Oyunu
Z Hunter - War of The Dead
Bu ayın aksiyon oyunu olarak Z Hunter - War of The Dead'i seçtik. FPS türünde bir zombi oyunu olan Z Hunter'da eski bir askeri yönetiyoruz ve zombi kıyametinin içinde geçen bir maceraya konuk oluyoruz.
Z Hunter - War of The Dead'de genel olarak küçük küçük görevlere katılmaktayız. Bu görevlerdeki temel amacımız ise savunmasız insanları aç zombilerden korumak. Bu iş için keskin nişancı tüfeklerinin yanında kalaşnikof gibi yakın mesafede etkili silahları veya bazuka gibi toplu yıkım yapan silahları kullanabilmekteyiz.
Z Hunter - War of The Dead grafik olarak tatmin edici bir kaliteye sahip. Oyunun nişan alma dinamiklerinin de başarılı olduğu söylenebilir. Z Hunter - War of The Dead'i ücretsiz olarak indirmek için:
Z Hunter - War of The Dead
Z Hunter - War of The DeadiPhone ve iPad için FPS Türünde Zombi Oyunu
Extreme Landings
Extreme Landings eğer gerçekçi bir uçak simülasyonu oynamak isterseniz size tatmin edici bir kalite sunacak olan bir yapım.
Simülasyon oyunlarındaki yüksek başarısıyla tanınan RORTOS firması tarafından geliştirilen bir başka güzel simülasyon oyunu olan Extreme Landings'de dev yolcu uçaklarının pilot koltuğuna oturuyoruz ve tarihin gördüğü en kritik uçuş koşullarında uçağımızı kontrol etmeye çalışıyoruz. Kimi zaman acil durumlarda hızlı karar vermemiz gerekirken kimi zaman gerçek olaylardan esinlenen kazalarda adrenalin dolu anlar yaşıyoruz.
Yüksek kaliteli grafikleriyle öne çıkan Extreme Landings'i ücretsiz olarak indirmek için:
Extreme Landings
Extreme LandingsiPhone ve iPad için Uçak Simülasyonu Oyunu
Swing Copters
Bu ayın son oyunu ise size saç baş yoldurtacak bir beceri oyunu. Oyunun bir diğer sinir bozucu mobil oyun olan Flappy Bird'ün geliştiricisi tarafından yayınlanan yeni bir oyun olduğu düşünülürse neden saç baş yoldurtacağı anlaşılabilir.
Swing Copters'da kafasına pervane takılı bir elemanı yönetiyoruz ve sürekli yükselmeye çalışıyoruz. Oyunu oynayabilmek için sadece ekrana dokunmamız yeterli. Peki oyunu bu kadar kolay mı sandınız? Oyunu ilk oynayışınızda 1 puan bile yapamadan oyunun sonlandığını görünce ne demek istediğimizi tam olarak anlayacaksınız. Oyunda yapacağınız yüksek puanlar bu nedenle altın değerinde. Swing Copters'i hemen ücretsiz olarak indirip rekorlarınızı arkadaşlarınızın gözüne sokmaya başlayabilirsiniz:
Swing Copters
Swing CoptersiPhone ve iPad için Yeni Flappy Bird Oyunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.