Son Haberler

Mozilla Firefox 41.0.1 Yayınlandı, Sorunlardan Kurtulmak İçin Mozilla'yı Güncelleyin

Firefox 41.0.1 indir, Mozilla indir, İnternet tarayıcısı, Mozilla çöktü, Firifox 41, Mozilla Download, firefox Güncelleme, Firefox indir
Mozilla Firefox 41.0 sürümü geçtiğimiz ay yayınlanmıştı ve kullanıcılar için pek çok görünür veya görünmez iyileştirmeyi de beraberinde getirmişti. Fakat bu değişikliklerle birlikte maalesef pek çok kullanıcı Firefox ile sorun yaşamaya başladı ve sebebi bilinmeyen bu sorunlardan dolayı şikayetler arttı. Mozilla, Firefox'ta yaşanan bu sorunun üstesinden gelmeyi kafaya koydu ve sonunda Firefox 41.0.1 sürümünü yayınladı.
Bu yeni güncelleme ile birlikte Firefox'un açılışında yaşanan çökmeler ortadan kaldırıldı ve kullanıcıların sorunsuz bir şekilde internet gezintilerine başlama imkanı oldu. Eğer siz de sık sık tarayıcı açılışında takılmalar, çökmeler ve problemler yaşıyorsanız 41.0.1 sürümüyle birlikte bunlardan kurtulabilirsiniz.
Adblock Plus ve Yandex Toolbar'ın varlığının sebep olduğu çökmeler de Firefox 41.0.1 ile çözülmüş durumda. Hatta Adobe Flash eklentisinden kaynaklanan bazı performans problemlerinin üstesinden de gelinmiş. Önceki sürümde düşük performanstan şikayet ediyor ve Firefox'un eski günlerinden uzak kaldığını düşünüyorsanız bir de bu yeni versiyona bakmanızı öneriyorum.
Aynı zamanda favorilerde karşılaşılan yanlış düzenleme sorunu gibi bazı sorunlar ile güvenlik açıkları da yine 41.0.1 ile ortadan kalkıyor. Son kullanıcılara yönelik olarak hazırlanmış güncellemeler temel olarak bu düzeydeydi ancak bir de geliştiricilere yönelik olarak bazı değişiklikler mevcut.
Firefox Geliştirici Araçları'nın içerisinde yer alan kodları seçerek, o koda karşılık gelen web sitesi parçasının ekran görüntüsünü almak artık Mozilla Firefox 41.0.1 ile mümkün. Yani bir görselin kodunu seçtiğinizde sadece o görseli alabiliyor, yazı paragrafı kodu seçerseniz o yazının ekran görüntüsünü elde edebiliyorsunuz. Kullanıcılar için çok mühim olmasa da geliştiricileri resim kırpma derdinden kurtaracağını söyleyebilirim.
Mozilla Firefox'un 41.0.1 sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanmayı unutmayın!

Firefox
FirefoxMozilla'nın Popüler İnternet Tarayıcısı
Firefox
FirefoxMac İçin Firefox İnternet Tarayıcısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.