Son Haberler

Instagram, Videoların İzlenme Sayısını Göstermeye Başlıyor!

2016/02/instagram-videolarin-izlenme-sayisini-gostermeye-basliyor-smarteknoloji-new.haber
Popüler resim ve video paylaşma platformu Instagram'da şu sıralar oldukça hareketli günler yaşanıyor. Instagram yeni ve oldukça kullanışlı bir özelliğini daha duyurdu.
Şu sıralar çoklu hesap desteği üzerinde çalışmalar yapan Instagram, geçtiğimiz gün resmi blogu üzerinden yeni bir özelliğini duyurdu. Yeni özelliğe göre artık Instagram'da paylaşılan videoların izlenme sayısı videonun hemen altında yer alacak. Bu izlenme sayısı tüm kullanıcılara açık olacak. Önümüzdeki haftalarda bu özelliğin de Instagram'a dahil olması bekleniyor.
Şu sıralar test sürüşünü yapan Instagram, halen daha çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda çoklu hesap desteğiyle de gündeme gelen Instagram, kullanıcıların beğenisini kazanmak için boş durmuyor. Yeni duyurulan özelliğe göre, videoların altında izlenme sayısı yer alacak ve bu sayıya dokunulduğunda videoyu izleyenlerin sayısı listesi açılacak. Bu yeni özelliğe göre, bir videonun izlenmiş sayılması için ise en az 3 saniye izlenmiş olması gerekiyor. Bildiğiniz gibi Instagram en fazla 15 sn'lik videolara destek veriyor.
2016/02/instagram-videolarin-izlenme-sayisini-gostermeye-basliyor-smarteknoloji-new.haber
Video izlenme sayısının ne zaman uygulamaya dahil olacağı henüz net olarak açıklanmadı, fakat Instagram'ın da belirttiği gibi önümüzdeki haftalarda karşımıza çıkması bekleniyor. Ayrıca Instagram, son iki ay içerisinde arama algoritmasını değiştirmek ve fotoğrafların küçük ön izlemelerini görüntülemek gibi önemli özellikleri de bünyesine katmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.