Son Haberler

iPhone İçin Kablosuz Hafıza Kartı WiDisk (MediaShair)

Apple’ın yaptığı cihazlar (iPhone, iPad ve iPod Touch) tasarımı içeriği işletim sistemi her şeyiyle ne kadar güzel olsa da eksik kalan bir yönü var. O da Apple cihazlara hafıza kartı takılamaması hafızası aldığınızda ne kadarsa ilerde fikrinizi değiştirseniz bile elinizden pek bir şey gelmez. İşte bu soruna çözüm olarak WiDisk isimli hafıza kartları üretildi. Bu kartları iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Hafıza kartlarını Apple cihazınızın herhangi bir yerine takmıyorsunuz. Dışındaki bir cihaza hafıza kartınızı takıp istediğiniz dosyalara Wifi üzerinden bağlanarak erişebiliyorsunuz. Eğer bu cihaza sahipseniz 32 GB bir hafıza kartı takıp istediğiniz video, müzik ve fotoğrafları buraya yükleyerek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Hatta bazı modellerinde flash disk takarak da depolama yapabilirsiniz.

http://smarteknoloji.blogspot.com/2014/05/iphone-icin-kablosuz-hafiza-karti-widisk-teknoloji-donanim-WiDisk-iPhone-MediaShair-Hub-2014.html


Bu kartları 3 adımda kullanabilirsiniz.

Adım 1: Cihazı bilgisayarınıza takıp istediğiniz dosyaları yükleyin.

Adım 2: Cihazın uygulamasını apple aygıtınıza yükleyin.

Adım 3: Uygulamayı çalıştırın ve cihaza internet üzerinden bağlanın.Hepsi bu kadar şimdi istediğiniz video ses resim dosyasını kullanabilirsiniz.

Bu cihazlara internet üzerinden MediaShair veya MediaShear Hub adıyla bulabilirsiniz.

MediaShair isimli bu cihazlar ios cihazlarla gayet iyi çalışıyor.Bu cihazları SD Card micro SD ve USB bellekleri takarak kullanabilirsiniz. Ayrıca direk olarak iPhone'’ununuzun cihazın USB kısmına takarak iphone'ununuzun şarjını doldurabilirsiniz.

Eğer çok fazla alana ihtiyaç duyarsanız harici disklerinizi (500 GB-750 GB veya 1 TB) aynı iş için kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.