Son Haberler

Wireless 802.11 AC Özelliği Nedir ?

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz ve gelecekte yeni kablosuz bağlantı kurmaya yardımcı olan Wireless 802.11 AC nedir? Wireless 802.11 AC bizlere ne gibi özellikler ile geliyor? 

bilim-teknik, donanım, Mobil, nedir?, teknoloji, özellik, Günümüz teknolojileri arasında alan ve en çok kullandığımız teknolojik cihazlar arasında ilk etapta mobil cihazlarımız yer alıyor. Taşınabilir bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar derken birçok teknolojik cihazı aktif olarak gün içerisinde kullanıyoruz.

Mobil cihaz kullanıcılarının artması hiç şüphesiz ki kablosuz bağlantı teknolojilerinin önünü açtı. Artık kablosuz bağlantılar da günümüzün gerçeği. Hem kişisel bilgisayarımızda hemde ofislereki ağlar yardımıyla kablolu cihazlardan kurtulduk. Fakat hala kablolu bağlantı performansını vermekten uzak olup bağlantı standardı için yeni teknolojiler üretildi. Yüksek kalitede veri aktarım işlemini gerçekleştirmenize imkan sağlayan kablosuz bağlantılar artık eski teknolojiye göre daha hızlı.

Video donma ve bekleme sorunları artık sorun değil!
802.11 AC ile sunulan yüksek veri hızı sayesinde online video izlemenin keyfine varın. Eskiden hızlı bir internet bağlantısında bile donma ve bekleme sorunları ile karşılaşırken 802.11 AC teknolojisi ile tanışarak videonun veri aktarım özelliği sayesinde HD kalitesindeki online videoları sorunsuz izleyebilirsiniz. HD kalitesinde video akışını kesintisiz sağlayan 802.11 AC teknolojisi sayesinde çocuklarınız odalarında online oyun oynarken bile HD kalitesinde filmlerinizi izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Mobil kullanıcıları için dost teknoloji niteliğinde!
Mobil kullanıcılara geniş kapsama alanı sunduğundan dolayı kablosuz olarak mobil cihazlarınıza erişebiliyorsunuz. Şimdiye kadar yapılmış olan kablosuz standart testlerinde herhangi bir sorun çıkarmayan 802.11 AC teknolojisi mobil cihazlar için kullanıcı dostu olma özelliğine de sahip ouyor. Mobil kullanıcılarını sevindirecek özellikler bulunduran teknoloji sayesinde uzun pil ömrüne sahip olabilirsiniz. Mobil cihazın uyku ve bekleme süresini algılaması ile mobil kullanıcılara pil ömürlerinin uzatmasında yardımcı oluyor. Ayrıca tablet üzerinde video görüşmeleri yaparken bağlantı sorunlarını yaşamıyorsunuz.

802.11ac teknolojisi sadece 5 GHz bağlantısını desteklemektedir. Temiz sinyal alışverişi yapabilen 802.11ac teknolojisi ile benzersiz bir ortama kavuşabilirsiniz. Sonuç olarak 802.11ac standardı sayesinde kablosuz ağlar, kablolu ağlardan daha iyi bir performansla hizmet verebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.