Son Haberler

WordPress 3.9 Smith Güncellemesi ile Gelen Yenilikler! & 2014

http://smarteknoloji.blogspot.com/2014/05/wordpress-39-smith-guncellemesi-ile-gelen-yenilikler-ozellikler-2014.htmlWordPress bildiğiniz üzere dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biri olup ücretsiz olarak sunulmaktadır. Geliştiricilerin ve tasarımcıların bilmesi gereken WordPress 3.9 güncellemesi ile karşınızdayız. WordPress 3.9 platformunda düzenleme ve yayınlama daha kolay hale getirildi. Medya düzenleme, tema tarayıcısı, başlık ve galeti önizlemenin yanısıra satır kod dökümantasyon gibi seçenekler ile gelmektedir. Sorunsuz olarak yayınlanan WordPress 3.9 güncellemesi birçok iyileştirmeler ve geliştirmeler ile geldi.



Widget başlık canlı önizlemeleri
Widget ve başlık önizlemelerini eklenebilir, düzenlenebilir ve gerçek zamanlı olarak değişiklikleri uygulayabililrsiniz.

Sürükle bırak desteği
Görüntüleri sürükle bırak yöntemi ile her zamankinden daha kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz. 

Özelleştirme seçenekleri
Tema eklemenize, düzenlemenize ve sağ temaları yeniden düzenleyebilirsiniz. Kıprma, yükleme ve tema özelleştirme sırasında başlıkları yönetmenize imkan sağlamaktadır.

Çarpıcı yeni tema tarayıcı
Yeni bir tema arıyorsanız kolay ve eğlenceli olmalıdır. Güzel yeni tema tarayıcı ile ücretsiz temalara daha eğlenceli bir şekilde erişebilirsiniz.

Geliştirilmiş görsel düzenleme
Güncellenmiş olan görsel editörü sayesinde dağınık halde bulunan stilleri düzenleyebilirsiniz. Ayrıca mobil desteği de sunmaktadı. 

Görüntüleri düzenlemek
Kırpma ve döndürme araçları ile hızlı erişim sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.