Son Haberler

Monkey Kit ile Tabletlere Farklı Bir Boyut Geliyor!

http://smarteknoloji.blogspot.com/2014/05/monkey-kit-ile-tabletlere-farkli-bir-boyut-geliyor-2014-smarteknoloji-guncel-news.htmlTablet kullanmaya yeni bir boyut getiren Monkey Kit ile tablette sörf yapmak artık daha eğlenceli. Film izlemek ya da kitap okumayı düz bir zemin yerine dikey bir zemin hazırlayabilirsiniz. 




Bazı durumlarda tabletinizi dik kullanmak daha iyidir. Ayrıca araba kullanırken nagivasyondan faydalanmak adına arabanızda kullanabilirsiniz. Yemek yaparken tariflere göz atmak için dikey tutturulmasını sağlayarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Eğer tabletinizden daha fazla faydalanmak istiyorsanız ve daha kullanışlı bir hale getirmek istiyorsanız Monkey kitini kullanabilirsiniz. 

Ayarlanabilir görüş açısını 360 derece istediğiniz doğrultusunda ayarlanabilir potansiyele sahip. Oldukça güvenilir 1.Seviye bir yapıya ve kaliteye sahip olup esnekliği ile göz kamaştırıyor. Koltuğunuzda rahat bir şekilde yatarken, arabada, sporda ve daha birçok alanda rahatlığınız için kullanıma hazır, biz denedik rahatlığın garantisi verilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SmarTeknoloji Designed by SmarTeknolji.blogspot.com Copyright © 2014

TeqrayT LTD ŞTİ. Tema resimleri mammamaart tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.